• 回答数

    5

  • 浏览数

    343

shishan786
首页 > 英语培训 > 2012职称英语真题

5个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

明.设计

已采纳

没错,职称英语只能使用一次。假如报中级职称需要外语B,通过中级职称以后外语B就作废了。想考高级职称需要考外语A,通过高级职称以后外语A成绩作废。假如报考的是副高,参加正高职称需要再考一次外语A如果拿外语A去报考中级职称,那么中级职称下来后外语A作废了。再评更高级别的职称需要再考外语A。正确的方法是先参加外语A,再考外语B,因为复习A后再考B比较容易。外语A留着报高级时候用。外语B留着报中级用。希望可以帮到你~~

2012职称英语真题

110 评论(13)

呀哟哇啦

2019年全国职称英语等级考试

2019年全国职称英语等级考试(理工类C级)

职称英语等级考试(理工类B级)真题解析班(网授

1.职称英语等级考试(理工类B级)真题解析班

339 评论(11)

小羊囡囡

综合A13标准版第一部分词汇选项:1. weary – tired2. induce – attract 3. crisp – fresh 4. exotic – unusual 5. alleviate – ease6. update – modernize7. utterly – completely8. profile – description9. discriminate – distinguish10. asylum – protection11. layout – arrangement12. peep – look 13. ran into – hit14. hollow – empty15. evoked – refreshed 第二部分 阅读判断 In sports, Red is the winning color16. Both Hill and Barton wanted to find out if color affects the outcomes of sports matches.答案为A(right).相关句:They (Hill and Barton) …reached the conclusion by studying the outcomes of boxing… The outcomes 回应上文中提到的“the team dressed in red is more likely to win” 17. Hill and Barton are both interested in primates(灵长目).答案为A(right).相关句:Hill and Barton got the idea for the study from a mutual in`terest in primates. 18. Male mandrills use yellow coloration to attract a mate.答案为B(wrong). 相关句:Red coloration gives males an advantage when it comes to mating. 19. Red is not an advantage for Zebra finches(斑胸草雀).答案为B(wrong). 相关句:Scientists put red plastic rings on the legs of male Zebra females, which increased the bird’s success in finding a mate. 20. The red plastic rings were left on the finches permanently.答案为C(not mentioned). 21. Hill and Barton believe athletes in red are more likely to win.答案为A(right). 相关句:Across a range of sports, we find that wearing red is consistently associated with a higher probability of winning. 22. Many athletes oppose the new regulations on sport uniforms. 答案为C(not mentioned)相关句:the discovery of red’s advantage might lead to new regulations on sports uniforms. 第三部分 How technology pushes down price 23.E technology helps reduce food prices24. C bigger supermarkets offer lower prices25. B. Huge retailers force producers to cut costs26.F. food comes cheaper in larger portions 27. Big supermarkets can offer food at lower prices because they can buy ___.答案为E: in bulk = in large quantities 28. Some forced producers have reduced ___答案为C。minor brands 29.Besides cutting its cost, Unilever also abandoned its ____答案为B. workforce 30.Buyers like big portions because they think they have got ___.答案为A。 a good bargain = a better deal 第四部分 阅读理解 Passage one Going her own way 31. Maria wanted to attend a ____.答案为C. technical high school. 32. In those days, most Italian girls ___.答案为B. didn’t go to high school. 33. Maria’s father probably ___.答案为B. had a traditional view about women. 34. High school teachers in Italy in those days were very ___.答案为D. strict 35. We can infer from this passage that __答案为D. Maria was a girl of strong will Passage two DNA testing36. What’s is the main idea of this passage?答案为C: DNA testing has played a key role in criminal investigation.相关句(文章最后两句): But for those whose innocence has been proven and who are now free man, DNA testing has meant nothing less than a return to life. And with the careful use of DNA testing, no innocent person should ever be convicted again. 37.DNA testing was first used in a criminal case by ___.答案为C. police in great Britain相关句:the very first use of DNA testing in a criminal case was in 1985 in great Britain. …because police had found samples of the killer’s DNA … 38. The Innocence Project uses DNA testing to ___.答案为A. set free innocent prisoners相关句:in 1992, two law professors, decided to use DNA evidence to help set free such mistakenly convicted prisoner. They created a organization called the innocence project. 39. Some students in Northwestern University ____.答案为C. proved some prisoners were not guilty.相关句:The students (at Northwestern University) proved that in fact the prisoners were not guilty of the crime they had been accused of. 40. What is the author’s attitude towards DNA testing?C. positive Passage three Gross(adj. 总的) national happiness 1. Who was Wangchuck?答案为B. king相关句(第一段):…a new ruler called king Wangchuck… 2. Apart from modernization modernizing Bhuta, what else did Wangchuck want to do for Bhuta? 答案为A. keep its traditions and customs.相关句:Wangchuck decided to help Bhuta to become modern, but without losing its traditions. 3. A country shows its progress with GNP by ___.答案为C. selling more products相关句:The GNP measures products and money. When the number of products sold increases people say the country is making progress. 4. According to GNH, people are happier if they ___.答案为D. have a good stable government 5. Today many countries are ___. 答案为B. trying to find their own ways to measure happiness. 相关句:Many countries are interested in Hutan’s GNH. These countries are investigating their own ways to measure happiness. 第五部分 补全短文 The mysteries of Nazca 1. 答案为A. seen from the ground, it looks like lines scratched into the earth. 解析:It 指代空格上文中的:one of the most unusual artworks2. 答案为: A Swiss(瑞士) writer named Erich wrote that Nazca lines were designed as a landing place for UFOs.解析: the Nazca lines 回应空格上文中的 linesUFOs呼应空格下文中的spaceship3. 答案为C. He called Nazca “the largest astronomy book in the world”. 解析:He 回指空格上文中的an American explorer PaulAstronomy 回应空格上文中的 stars, planets4.F. The largest pictures may have been the sites for special ceremonies.解析:largest与空格下文中的big呼应 Ceremonies 与空格上文中的religious reasons呼应5.B. Other scientists are now searching for evidence to prove this. 解析:other scientists 与空格上文中的two scientists 呼应 第六部分 完型填空 The old gate1. A. defensive 2. D. diseases3. A. demolished4. A. but5. C. actual6. A. borders7. A. down8. because9. B. maintain10. D. intension11. D. preservation12. B. mean13. replaced14. B. chance15. A. job

173 评论(12)

三鲜豆皮皮

不同省份对职称英语成绩保留年限及使用规则是不一样的,由于不知道你是哪个省份的,因此建议去职教网查看全国各省职称英语成绩使用年限及方式的信息。

338 评论(14)

陈家小鱼儿

别听他们的职称英语考试成绩长期有效的更何况,国家已经对职称英语不做统一要求了,现在,北京、广东等地已经取消职称英语考试了,也许到你评职称时,你所在的省市也取消了。

284 评论(14)

相关问答