• 回答数

    2

  • 浏览数

    217

珊珊来了
首页 > 英语培训 > 学英语报答案解析

2个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

Oo炼狱天使oO

已采纳

2020-2021学年英语周报高一课标版第10期答案及试题(第十期),将发布在下图中,扫码即可查看! 21.According to the passage, the philosophy “two steps forward,one step back” means that ________ when meeting with a setback. A.we are supposed to quit and ignore the hard work B.we'd better think it over before making a decision C.we should stop to think before taking further action D.we are expected to look at things in an all­round way 答案与解析:C作者认为很多事情都是按“进两步退一步”的模式发展的,所以遇到挫折时,要三思而后行,故选C。 22.The underlined word “it” in Paragraph 3 refers to ________. A.a performance   B.a success C.a goal   D.a project 答案与解析:D从第三段中的Instead of looking at your project as a disaster or failure, view it with success. Concentrate on how great it will feel after it is finally done, or after you have put your all into it.可知,作者建议我们不要把自己的计划(project)所遭遇的挫折看成是一种灾难或失败,而是站在成功的角度去看,精力集中在如果最终成功后结果会是如何的惬意上面。由此可以推断出,it指代前面的project,故选D。 23.When we suffer a setback, the most important thing to do is ________. A.to keep moving forward to your goals B.to depend on others' support and advice C.to sit back and reward yourself for your success D.to focus on a possible unsatisfactory performance 答案与解析:A由最后一段中的Above all, don't live with regrets...Keep reaching for your goals...再结合第三段的内容可知,遇到挫折要继续坚持自己的目标才是最重要的,故选A。 24.What is the passage mainly about? A.How to avoid the bumps. B.How to deal with the setbacks. C.Different attitudes to the setbacks. D.Different suggestions on your goals. 答案与解析:B作者告诉人们要正确看待人生中遇到的挫折,要学会战胜它,而不是放弃。

学英语报答案解析

291 评论(8)

melodyhanhan

Going to the zoo is an all-time favorite activity 进入查看:2022-2023学年学英语报七年级第12期答案汇总 以下内容仅作展示,图片上方文字进入查看。 Going to the zoo is an all-time favorite activity for children and families.   16   In order to make a decision, we must consider the arguments for and against keeping wild animals in zoos. One benefit of zoos is that they are useful for educating people about animals. We can observe animals at close range and learn more about them than we can from books and the TV. It also provides an opportunity to promote the conservation of endangered species.   17   This helps them to come up with better ways of protecting animals from harm in their natural habitat. On the other hand, keeping animals in zoos is similar to a prison sentence. Many zoos do not have large enough enclosures to keep animals comfortable. The animals have limited freedom to move about. We often see even the fierce lions lying passively in their enclosures just waiting for their next meal to be served. They suffer from stress and boredom.   18    Another thing we need to consider is the cost of maintaining a zoo. A lot of funds are needed to run a zoo. Money is needed to stock the zoo with all kinds of animals.   19   The animals need food and medical care. Special spaces need to be built to house each type of animals. More staff are needed to clean and maintain the zoo grounds.

287 评论(14)

相关问答