董小小小姐
2020-2021学年英语周报高一课标版第17期答案及试题(第十七期),将发布在下图中,扫码即可查看! 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 There was a little, but always strange girl. Everything was bad for her. She wished to meet an enchantress (女巫) that would turn her life a __41__ tale. One day an enchantress came and said that one of her wishes would __42__.The girl became very happy at first, but then she started to think that she had a lot of wishes and all of them were __43__ for her. She could not __44__ just one. Then the __45__ enchantress said that she would help her realize one wish every day. The girl became __46__ — now all her dreams will become realities. From that day on, she was waiting every morning with joy and __47__.Then as days passed, the dreams became real ones....But soon the little girl realized that __48__ of the wishes didn't give her joy and happiness which she __49__ for. Many wishes brought her disappointment, and some __50__ a pain. Almost every dream was an empty little girl's caprice (任性).Though being __51__,she suddenly found that she did not __52__ this. Soon she started to __53__ dreams. She was afraid to __54__ every day, waiting for the realization of another wish. Crying, she asked the enchantress to __55__ only one her dream — to live as she lived __56__ and enjoy life. The good enchantress had __57__ upon the little girl. She waved her magic wand and disappeared. The girl was happy __58__ she knew that now she would carefully seek for her one big __59__ dream, not wasting time with shortterm,__60__,quite unnecessary wishes. 41.A.funny B.outstanding C.fairy D.extraordinary 答案与解析:Cfairy tale“童话”,为固定短语。她希望遇到一个能把她的生活变成童话故事的女巫。C项正确。 42.A.give out B.come true C.come out D.give off 答案与解析:Bgive out“分发”;come true“实现”;come out“出版”;give off“发出”。一天来了一个女巫,女巫说她的一个愿望将会实现。B项正确。 43.A.mysterious B.humorous C.important D.private 答案与解析:Cmysterious“神秘的”;humorous“幽默的”;important“重要的”;private“私人的”。由“She could not __44__ just one.”可知,女孩认为自己所有的愿望都很重要。C项正确。 44.A.remind B.choose C.change D.guess 答案与解析:B她不能只选择一个。B项正确。 45.A.kind B.strict C.magical D.optimistic 答案与解析:A由“The good enchantress had __57__ upon the little girl.”以及“she would help her realize one wish every day”可知,这位巫师说可以帮她每天实现一个愿望,说明这位巫师非常的善良。A项正确。 46.A.weaker B.prouder C.luckier D.happier 答案与解析:D现在她所有的梦想都会实现。结合生活常识可知,这个女孩一定变得更开心了。D项正确。 47.A.enthusiasm B.sorrow C.surprise D.doubt 答案与解析:A enthusiasm“热情”;sorrow“悲伤”;surprise“惊奇”;doubt“怀疑”。从那天起,她每天早晨都带着快乐和热情等待。A项正确。 48.A.doubt B.wonder C.achievement D.requirement 答案与解析:Cdoubt“怀疑”;wonder“想知道”;achievement“达到”;requirement“要求”。很快这个小女孩意识到,达成愿望并没有给她带来她所希望的快乐和幸福。C项正确。 49.A.hoped B.took C.thanked D.waited 答案与解析:A很快这个小女孩意识到,达成愿望并没有给她带来她所希望的快乐和幸福。A项正确。 50.A.still B.ever C.indeed D.even 答案与解析:D许多愿望给她带来了沮丧,有些愿望甚至给她带来了痛苦。D项正确。 51.A.annoyed B.satisfied C.confused D.excited 答案与解析:Bannoy“打扰”;satisfied“满足的”;confused“困惑的”。虽然被满足,她发现她并不想要这些。B项正确。 52.A.want B.do C.get D.decide 答案与解析:A她发现她并不需要这些。A项正确。 53.A.suspect B.hate C.fear D.enjoy 答案与解析:C由“She was afraid to __54__ every day”可知,她开始害怕梦想。C项正确。 54.A.stand up B.wake up C.go to sleep D.dress up 答案与解析:Bstand up“站起来”;wake up“醒来”;go to sleep“睡觉”;dress up“打扮”。她害怕每天醒来,等待着实现另外一个愿望。B项正确。 55.A.understand B.remember C.accept D.realize 答案与解析:D她让这位巫师只实现她唯一一个梦想。D项正确。 56.A.before B.alone C.later D.now 答案与解析:A让她像之前一样生活,并且热爱生活。A项正确。 57.A.effect B.envy C.mercy D.punishment 答案与解析:C由“She waved her magic wand and disappeared.”可知,这个好心的巫师怜悯这个小女孩。C项正确。 58.A.so B.because C.as if D.even though 答案与解析:B这个小女孩很高兴,因为她知道现在她可以寻找一个大的并且有价值的梦想。B项正确。 59.A.apparent B.delicate C.typical D.valuable 答案与解析:Dapparent“显然的”;delicate“微妙的”;typical“典型的”;valuable“有价值的”。她知道现在她可以寻找一个大的并且有价值的梦想。D项正确。 60.A.by all means B.by coincidence C.as a result D.in fact 答案与解析:Dby all means“务必”;by coincidence“碰巧”;as a result“结果”;in fact“事实上”。不是浪费时间在短期的,实际上没有必要的愿望上。D项正确。
猪猪的面团
2020-2021学年英语周报高一课标版第11期答案及试题(第十一期),将发布在下图中,扫码即可查看! 25.Why do we sometimes forget our surroundings and even our identity while reading? A.No one has come to disturb you. B.Everything is so quiet and calm around you. C.The book you are reading is so interesting and attractive. D.Your book is overdue; you are finishing it at a very fast speed. 答案与解析:C根据第一段第二句的内容可推断我们阅读时有时候之所以忘记周围的一切甚至自己的身份是因为所读的书非常有趣,很有吸引力。 26.What can we learn from this passage? A.Your wish to visit some faroff place can be realized through the pages of the books. B.To escape from the dull realities of everyday life you should take up reading. C.Books can always help you to live a colorful life. D.You may obtain valuable experience from reading good books. 答案与解析:D根据第三段第一句的内容可知我们可以通过阅读好书获得有价值的经验。A、B、C项将文中的精神享受当作现实来陈述了。
优质英语培训问答知识库