• 回答数

    2

  • 浏览数

    274

冷火秋烟
首页 > 英语培训 > 六级英语阅读答案

2个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

万家宅配

已采纳

Section A选词填空

Directions: In this section, there is a passage with ten blanks. You are required to select one word for each blank from a list of choices given in a word bank following the passage. Read the passage through carefully before making your choices. Each choice in the bank is identified by a letter. Please mark the corresponding letter for each item on ,Answer Street 2 with a single line through the centre. You may not use any of the words in the bank more than once.

Questions 26 to 35 are based on the following passage.

Pursuing a career is an essential part of adolescent development. "The adolescent becomes an adult when he26__________ a real job." To cognitive researchers like Piaget, adulthood meant the beginning of an27__________ .

Piaget argued that once adolescents enter the world of work, their newly acquired ability to form hypotheses allows them to create representations that are too ideal. The28__________ of such ideals, without the tempering of the reality of a job or profession, rapidly leads adolescents to become29__________ of the non-idealistic world and to press for reform in a characteristically adolescent way. Piaget said: "True adaptation to society comes30__________ when the adolescent reformer attempts to put his ideas to work."

Of course, youthful idealism is often courageous, and no one likes to give up dreams. Perhaps, taken31__________ out of context, Piaget's statement seems harsh. What he was32__________ , however, is the way reality can modify idealistic views. Some people refer to such modification as maturity. Piaget argued that attaining and accepting a vocation is one of the best ways to modify idealized views and to mature.

As careers and vocations become less available during times of33__________ , adolescents may be especially hard hit. Such difficult economic times may leave many adolescents34__________ about their roles in society. For this reason, community interventions and government job programs that offer summer and vacation work are not only economically __35__ but also help to stimulate the adolescent's sense of worth.

A. automatically

B. beneficial

C. capturing

D. confused

E. emphasizing

F. entrance

G. excited

H. existence

I. incidentally

J. intolerant

K. occupation

L. promises

M. recession

N. slightly

O. undertakes

Section B段落匹配

Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

Can societies be rich and green?

[A] our economies are to flourish, if global poverty is to be eliminated and if the well-being of the world's people enhanced—not just in this generation but in succeeding generations—we must make sure we take care of the natural environment and resources on which our economic activity depends." That statement comes not, as you might imagine, from a stereotypical tree-hugging, save-the-world greenie (环保主义者), but from Gordon Brown, a politician with a reputation for rigour, thoroughness and above all, caution.

[B] A surprising thing for the man who runs one of the world's most powerful economies to say? Perhaps; though in the run-up to the five-year review of the Millennium (千年的)Goals, he is far from alone. The roots of his speech, given in March at the roundtable meeting of environment and energy ministers from the G20 group of nations, stretch back to 1972, and the United Nations Conference on the Human Environment in Stockholm.

[C] "The protection and improvement of the human environment is a major issue which affects the well-being of peoples and economic development throughout the world," read the final declaration from this gathering, the first of a sequence which would lead to the Rio de Janeiro Earth Summit in 1992 and the World Development Summit in Johannesburg three years ago.

[D] Hunt through the reports prepared by UN agencies and development groups—many for conferences such as this year's Millennium Goals review—and you will find that the linkage between environmental protection and economic progress is a common thread.

[E] Managing ecosystems sustainably is more profitable than exploiting them, according to the Millennium Ecosystem Assessment. But finding hard evidence to support the thesis is not so easy. Thoughts turn first to some sort of global statistic, some indicator which would rate the wealth of nations in both economic and environmental terms and show a relationship between the two.

[F] If such an indicator exists, it is well hidden. And on reflection, this is not surprising; the single word "environment" has so many dimensions, and there are so many other factors affecting wealth—such as the oil deposits—that teasing out a simple economy-environment relationship would be almost impossible.

[G] The Millennium Ecosystem Assessment, a vast four-year global study which reported its initial conclusions earlier this year, found reasons to believe that managing ecosystems sustainably— working with nature rather than against it—might be less profitable in the short term, but certainly brings long-term rewards.

[H] And the World Resources Institute (WRI) in its World Resources 2005 report, issued at the end of August, produced several such examples from Africa and Asia; it also demonstrated that environmental degradation affects the poor more than the rich, as poorer people derive a much higher proportion of their income directly from the natural resources around them.

[I] But there are also many examples of growing wealth by trashing the environment, in rich and poor parts of the world alike, whether through unregulated mineral extraction, drastic water use for agriculture, slash-and-burn farming, or fossil-fuel-guzzling (大量消耗) transport. Of course, such growth may not persist in the long term—which is what Mr. Brown and the Stockholm declaration were both attempting to point out. Perhaps the best example of boom growth and bust decline is the Grand Banks fishery. For almost five centuries a very large supply of cod (鳕鱼) provided abundant raw material for an industry which at its peak employed about 40,000 people, sustaining entire communities in Newfoundland. Then, abruptly, the cod population collapsed. There were no longer enough fish in the sea for the stock to maintain itself, let alone an industry. More than a decade later, there was no sign of the ecosystem re-building itself. It had, apparently, been fished out of existence; and the once mighty Newfoundland fleet now gropes about frantically for crab on the sea floor.

[J] There is a view that modem humans are inevitably sowing the seeds of a global Grand Banks-style disaster. The idea is that we are taking more out of what you might call the planet's environmental bank balance than it can sustain; we are living beyond our ecological means. One recent study attempted to calculate the extent of this "ecological overshoot of the human economy", and found that we are using 1.2 Earth's-worth of environmental goods and services—the implication being that at some point the debt will be called in, and all those services—the things which the planet does for us for free-will grind to a halt.

[K] Whether this is right, and if so where and when the ecological axe will fall, is hard to determine with any precision—which is why governments and financial institutions are only beginning to bring such risks into their economic calculations. It is also the reason why development agencies are not

united in their view of environmental issues; while some, like the WRI, maintain that environmental progress needs to go hand-in-hand with economic development, others argue that the priority is to build a thriving economy, and then use the wealth created to tackle environmental degradation.

[L] This view assumes that rich societies will invest in environmental care. But is this right? Do things get better or worse as we get richer? Here the Stockholm declaration is ambiguous. "In the developing countries," it says, "most of the environmental problems are caused by under-development." So it is saying that economic development should make for a cleaner world? Not necessarily; "In the industrialized countries, environmental problems are generally related to industrialisation and technological development," it continues. In other words, poor and rich both over-exploit the natural world, but for different reasons. It's simply not true that economic growth will surely make our world cleaner.

[M] Clearly, richer societies are able to provide environmental improvements which lie well beyond the reach of poorer communities. Citizens of wealthy nations demand national parks, clean rivers, clean air and poison-free food They also, however, use far more natural resources—fuel, water (all those baths and golf courses) and building materials.

[N] A case can be made that rich nations export environmental problems, the most graphic example being climate change. As a country's wealth grows, so do its greenhouse gas emissions. The figures available will not be completely accurate. Measuring emissions is not a precise science, particularly when it comes to issues surrounding land use; not all nations have released up-to-date data, and in any case, emissions from some sectors such as aviation are not included in national statistics. But the data is exact enough for a clear trend to be easily discernible. As countries become richer, they produce more greenhouse gases; and the impact of those gases will fall primarily in poor parts of the world.

[O] Wealth is not, of course, the only factor involved. The average Norwegian is better off than the average US citizen, but contributes about half as much to climate change. But could Norway keep its standard of living and yet cut its emissions to Moroccan or even Ethiopian levels? That question, repeated across a dozen environmental issues and across our diverse planet, is what will ultimately determine whether the human race is living beyond its ecological means as it pursues economic revival.

注意:此部分试题请在答题卡2上作答。

36. Examples show that both rich and poor countries exploited the environment for economic progress.

37. Environmental protection and improvement benefit people all over the world.

38. It is not necessarily true that economic growth will make our world cleaner.

39. The common theme of the UN reports is the relation between environmental protection and economic growth.

40. Development agencies disagree regarding how to tackle environment issues while ensuring economic progress.

41. It is difficult to find solid evidence to prove environmental friendliness generates more profits than exploiting the natural environment.

42. Sustainable management of ecosystems will prove rewarding in the long run.

43. A politician noted for being cautious asserts that sustainable human development depends on the natural environment.

44. Poor countries will have to bear the cost for rich nations's economic development.

45. One recent study warns us of the danger of the exhaustion of natural resources on Earth.

Section C仔细阅读

Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A. , B. , C. and D.. You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer sheet with a single line through the centre.

Passage One

Questions 46 to 50 are based on the following passage.

Interactive television advertising, which allows viewers to use their remote controls to click on advertisements, has been pushed for years. Nearly a decade ago it was predicted that viewers of "Friends", a popular situation comedy, would soon be able to purchase a sweater like Jennifer Aniston's with a few taps on their remote control. "It's been the year of interactive television advertising for the last ten or twelve years," says Colin Dixon of a digital-media consultancy.

So the news that Cablevision, an American cable company, was rolling out interactive advertisements to all its customers on October 6th was greeted with some skepticism. During commercials, an overlay will appear at the bottom of the screen, prompting viewers to press a button to request a free sample or order a catalogue. Cablevision hopes to allow customers to buy things with their remote controls early next year.

Television advertising could do with a boost. Spending fell by 10% in the first half of the year. The popularization of digital video recorders has caused advertisers to worry that their commercials will be skipped. Some are turning to the Internet, which is cheaper and offers concrete measurements like click-through rates—especially important at a time when marketing budgets are tight. With the launch of interactive advertising, "many of the dollars that went to the Internet will come back to the TV," says David Kline of Cablevision. Or so the industry hopes.

In theory, interactive advertising can engage viewers in a way that 30-second spots do not Unilever recently ran an interactive campaign for its Axe deodorant (除臭剂), which kept viewers engaged for more than three minutes on average.

The amount spent on interactive advertising on television is still small. Magna, an advertising agency, reckons it will be worth about $138 million this year. That falls far short of the billions of dollars people once expected it to generate. But DirecTV, Comcast and Time Warner Cable have all invested in it. A new effort led by Canoe Ventures, a coalition of leading cable providers, aims to make interactive advertising available across America later this year. BrightLine iTV, which designs and sells interactive ads, says interest has surged: it expects its revenues almost to triple this year. BSkyB, Britain's biggest satellite-television service, already provides 9 million customers with interactive ads.

Yet there are doubts whether people watching television, a "lean back" medium, crave interaction. Click-through rates have been high so far (around 3-4%, compared with less than 0.3% online), but that may be a result of the novelty. Interactive ads and viewers might not go well together.

46. What does Colin Dixon mean by saying "It's been the year of interactive television advertising for the last ten or twelve years(Lines 4-5, Para. 1)?

A. Interactive television advertising will become popular in 10-12 years.

B. Interactive television advertising has been under debate for the last decade or so.

C. Interactive television advertising is successful when incorporated into situation comedies.

D. Interactive television advertising has not achieved the anticipated results.

47. What is the public's response to Cablevision's planned interactive TV advertising program?

A. Pretty positive.

B. Totally indifferent.

C. Somewhat doubtful.

D. Rather critical.

48. What is the impact of the wide use of digital video recorders on TV advertising?

A. It has made TV advertising easily accessible to viewers.

B. It helps advertisers to measure the click-through rates.

C. It has placed TV advertising at a great disadvantage.

D. It enables viewers to check the sales items with ease.

49. What do we learn about Unilever's interactive campaign?

A. It proves the advantage of TV advertising.

B. It has done well in engaging the viewers.

C. It helps attract investments in the company.

D. It has boosted the TV advertising industry.

六级英语阅读答案

300 评论(15)

麦兜林涛

看书不能信仰而无思考,要大胆地提出问题,勤于摘录资料,分析资料,找出其中的相互关系,是做学问的一种 方法 ,下面给大家带来一些关于2019六级阅读原文及参考答案,希望对大家有所帮助。

阅读篇一

Questions 46 to 50 are based on the following passage

Professor Stephen Hawking has warned that the creation of powerful artificial intelligence (AI) will be “either the best, or the worst thing, ever to happen to humanity”, and praised the creation of an academic institute dedicated to researching the future of intelligence as “crucial to the future of our civilization and our species.”

Hawking was speaking at the opening of the Leverhulme Centre for the Future of Intelligence (LCFI) at Cambridge University, a multi-disciplinary institute that will attempt to tackle some of the open-ended questions raised by the rapid pace of development in AI research. “We spend a great deal of time studying history,” Hawking said, “which, let’s face it, is mostly the history of stupidity. So it’s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence.”

While the world-renowned physicist has often been cautious about AI, raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence with a will of its own, he was also quick to highlight the positives that AI research can bring. “The potential benefits of creating intelligence are huge,” he said. “We cannot predict what we might achieve when our own minds are amplified by AI. Perhaps with the tools of this new technological revolution, we will be able to undo some of the damage done to the natural world by the last one – industrialization. And surely we will aim to finally eradicate disease and poverty. And every aspect of our lives will be transformed. In short, success in creating AI could be the biggest event in the history of our civilization.”

Huw Price, the centre’s academic director and the Bertrand Russell professor of philosophy at Cambridge University, where Hawking is also an academic, said that the centre came about partially as a result of the university’s Centre for Existential Risk. That institute examined a wider range of potential problems or humanity, while the LCFI has a narrow focus.

AI pioneer Margaret Boden, professor of cognitive science at the University of Sussex, praised the progress of such discussions. As recently as 2009, she said, the topic wasn’t taken seriously, even among AI researchers. “AI is hugely exciting,” she said, “but it has limitations, which present grace dangers given uncritical use.”

The academic community is not alone in warning about the potential dangers of AI as well as the potential benefits. A number of pioneers from the technology industry, most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity.

46. What did Stephen Hawking think of artificial intelligence?

A) It would be vital to the progress of human civilization.

B) It might be a blessing or a disaster in the making.

C) It might present challenges as well as opportunities.

D) It would be a significant expansion of human intelligence.

46. B. It might be a blessing or a disaster in the making.

【定位】根据题干Stephen Hawking think of artificial intelligence定位到第一段第一句

【解析】“either the best, or the worst thing…”,要么是最好的,要么是最坏的,与选项B对应。选项A不是本文主旨所在。选项C偷换逻辑,文中是说人工智能可能有益也可能有害,不是在说机遇与挑战并存。选项D在原文并未直接提及,也与主旨无关。

47. What did Hawking say about the creation of the LCFI?

A) It would accelerate the process of AI research.

B) It would mark a step forward in the AI industry.

C) It was extremely important to the destiny of humankind.

D) It was an achievement of multi-disciplinary collaboration.

47. C. It was extremely important to the destiny of humankind.

【定位】根据关键词the creation of the LCFI定位到第一段第二句

【解析】“crucial to the future of our civilization and our species” 对我们文明和我们物种的未来至关重要,与选项C对应。本题较为简单,选项A、选项B与选项D均没有在原文中提及,而且 文章 是在说LEFI的重要性。

48. What did Hawking say was a welcome change in AI research?

A) The shift of research focus from the past to the future.

B) The shift of research from theory to implementation.

C) The greater emphasis on the negative impact of AI.

D) The increasing awareness of mankind’s past stupidity.

48. A. The shift of research focus from the past to the future.

【定位】根据关键词a welcome change定位到第二段末尾句

【解析】it’s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence. 人们研究的是智慧的未来,这是一个令人欢迎的变化。根据前文的We spend a great deal of time studying history…is mostly the history of stupidity可知,我们花了很多时间研究愚蠢的历史,可以选出选项A。选项B与选项C在原文没有提及。选项D偏离了重点,题干是在问令人欢迎的变化是什么,对应原文“从研究历史到研究未来的转换”。

49. What concerns did Hawking raise about AI?

A) It may exceed human intelligence sooner or later.

B) It may ultimately over-amplify the human mind.

C) Super-intelligence may cause its own destruction.

D) Super—intelligence may eventually ruin mankind.

49. D. Super—intelligence may eventually ruin mankind.

【定位】根据题干concerns和Hawking raise about AI定位到原文第三段第一句

【解析】…raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence…:如果人类有自己的意愿创造出一种超级智能,那么人类可能是自身毁灭的建筑师。对应选项D。选项A与选项B没有在原文提及。选项D与选项C的差异在于,选项D是说人工智能毁灭人类,选项C是说人工智能毁灭人工智能自身。这是题目陷阱——原文中的its own destruction,its指代前文的humanity人类。

50. What do we learn about some entrepreneurs from the technology industry?

A) They are much influenced by the academic community.

B) They are most likely to benefit from AI development.

C) They share the same concerns about AI as academic.

D) They believe they can keep AI under human control.

50. C. They share the same concerns about AI as academic.

【定位】根据关键词some entrepreneurs定位到原文最后一段第二句

【解析】most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity. 最著名的企业家埃隆·马斯克,也表达了他们对超级智能人工智能可能对人类造成的损害的担忧。这种担忧正是前文的学术界表达的。所以选项C为正确答案。选项A、选项B与选项D均没有在原文中提及。

阅读篇二:

Question 51 to 55 are based on the following passage.

The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action. What they sometimes lack is feedback from the people who they hope will use their products. So Brookdale, the country’s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their products and hear what the residents have to say.

That’s what brought Dayle Rodriguez, 28, all the way from England to the dining room of Brookdale South Bay in Torrance, California. Rodriguez is the community and marketing manager for a company called Sentab. The startup’s product, Sentab TV, enables older adults who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.

“It’s nothing new, it’s nothing too complicated and it’s natural because lots of people have TV remotes,” says Rodriguez.

But none of that is the topic of conversation in the Brookdale dining room. Instead, Rodriguez solicits residents’ advice on what he should get on his cheeseburger and how he should spend the afternoon. Playing cards was on the agenda, as well as learning to play mahjong( 麻将 ).

Rodriguez says it’s important that residents here don’t feel like he’s selling them something. “I’ve had more feedback in a passive approach,” he says. “Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,” all work better “than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I’m not selling them something – there’ll be more honest feedback from them.”

Rodriguez is just the seventh entrepreneur to move into one of Brookdale’s 1,100 senior living communities. Other new products in the program have included a kind of full-body blow dryer and specially designed clothing that allows people with disabilities to dress and undress themselves.

Mary Lou Busch, 93, agreed to try the Sentab system. She tells Rodriguez that it might be good for someone, but not for her.

“I have the computer and Face Time, which I talk with my family on,” she explains. She also has an iPad and a smartphone. “So I do pretty much everything I need to do.”

To be fair, if Rodriguez had wanted feedback from some more technophobic(害怕技术的) seniors, he might have ended up in the wrong Brookdale community. This one is located in the heart of Southern California’s aerospace corridor. Many residents have backgrounds in engineering, business and academic circles.

But Rodriguez says he’s still learning something important by moving into this Brookdale community: “People are more tech-proficient than we thought.”

And besides, where else would he learn to play mahjong?

51. What does the passage say about the startups?

A) They never lose time in upgrading products for seniors.

B) They want to have a share of the seniors’ goods market.

C) They invite seniors to their companies to try their products.

D) They try to profit from promoting digital products to seniors.

答案:B

【解析】

The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action.

原句中说专门为老年人定制产品市场在明年将创300亿美元的营业额,而startups初创公司也want in on the action想要从中分取一杯羹。选项,就是跟The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action.的同义替换。

52. Some entrepreneurs have been invited to Brookdale to .

A) have an interview with potential customers

B) conduct a survey of retirement communities

C) collect residents’ feedback on their products

D) show senior residents how to use IT products

答案:C

【解析】

So Brookdale, the country’s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their products and hear what the residents have to say.这里的题眼在于hear what the residents have to say,听听居民们对他们的产品怎么看,也就是选项C中的collect residents’ feedback。

53. What do we know about SentabTV?

A) It is a TV program catering to the interest of the elderly.

B) It is a digital TV which enjoys popularity among seniors.

C) It is a TV specially designed for seniors to view programs.

D) It is a communication system via TV instead of a computer.

答案:D

【解析】

The startup’s product, Sentab TV, enables older adults who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.

原文中提到SentabTV帮助不习惯用电脑的老年人,跟选项D中instead of a computer呼应。

54. What does Rodriguez say is important in promoting products?

A) Winning trust from prospective customers.

B) Knowing the likes and dislikes of customers.

C) Demonstrating their superiority on the spot.

D) Responding promptly to customer feedback.

答案:A

【解析】

Rodriguez says it’s important that residents here don’t feel like he’s selling them something. “I’ve had more feedback in a passive approach,” he says. “Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,” all work better “than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I’m not selling them something – there’ll be more honest feedback from them.”

原句中提到了When they get to know me and to trust me,重要在于能得到居民的了解与信任,对应选项A,获得潜在客户的信任。

55. What do we learn about the seniors in the Brookdale community?

A) Most of them are interested in using the Sentab.

B) They are quite at ease with high-tech products.

C) They have much in common with seniors elsewhere.

D) Most of them enjoy a longer life than average people.

答案:B

【解析】

But Rodriguez says he’s still learning something important by moving into this Brookdale community: “People are more tech-proficient than we thought.”这句话的最后半句提到,人们比我们想象中精通技术,B选项的quite at ease with指的是人们对高科技产品使用的得心应手,正好为同义替换。

2019六级阅读原文及参考答案相关文章:

★ 2019年6月英语六级大作文答案解析(3套全)

★ 2016英语六级仔细阅读真题及答案(卷一)

★ 英语六级阅读理解模拟练习附参考答案

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析

★ 剑桥雅思阅读6原文(test2)及答案解析

★ 英语六级阅读理解基础练习及答案详解

★ 英语六级长篇阅读匹配练习题附答案

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析4

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析5

★ 剑桥雅思阅读6原文(test1)答案精讲

292 评论(9)

相关问答