• 回答数

    4

  • 浏览数

    91

长平公主
首页 > 英语培训 > 英语报teens答案

4个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

82海王子82

已采纳

进官网页面点击点右上角的中学按钮,然后进入页面以后在公告里面就有了。

英语报teens答案

347 评论(15)

辛燃arzue

依我的经历来看,我不建议初高中生看21世纪报,21报总体来说是不难的,它的可贵之处在于很多文章是英美人写的,所以很地道,不像ChinaDaily,满篇的都是中国式英语,看起来让人感觉别扭。但是,考虑到英语基础等问题,我还是建议楼主看看书虫吧。一个个故事,读起来有趣又不累。如果目的唯一且只为了提高英语考试成绩,那我觉得更没必要读21世纪报了,买专业点的参考书岂不更好?

296 评论(12)

张小凡09

10-11学年度S1第12期7版测试答案与解析 Reading D1 1. They focus too much on famous schools. or They often overlook Liberal Arts colleges. 2. They are held as highly as ivy schools in the US; it’s easy for students to get on graduate programs; students can know the professors better; the communities are better organized and friendly. 3. Try to find richer opportunities and do research. 4. They are as focused on research as they are on education. D2 CDAA D3 DADC D4 BCAC D5 1. be expected to 2. no accident 3. hold (think of) …as highly as… 4. wash away 5. hold up 1. He is tired of being expected always to top the class. 2. It is no accident that he passed the exam. How hard he works! 3. He holds family as highly as his career. 4. Nothing can ever wash away my guilt over the accident. 5. The nurse came in to see how I was holding up. Listening 1-5 AACBC 6-10 ACAAA 11-12 CC D1: 1. They focus too much on famous schools. or They often overlook Liberal Arts colleges. 2. They are held as highly as ivy schools in the US; it’s easy for students to get on graduate programs; students can know the professors better; the communities are better organized and friendly. 3. Try to find richer opportunities and do research. 4. They are as focused on research as they are on education. D2: 1. C。从“famous for her high concept pop videos and strange fashion sense”可知答案为C。其余几项是Lady Gaga的特征,但并不是她出名的原因。 2. D。 3. A。从“there are critics who accuse her of regularly using crude language in her lyrics and wearing overly sexy clothing”可知。 4. A。她们参加完音乐节不久和唱片公司签约了,所以可以推出演出很成功。 D3 1. D。园丁驱赶乌鸦是因为它们毁坏植物,其它三项都是乌鸦的特征,但不是驱赶的原因。 2. A。从“family groups that are helping each other make a living”可以判断。 3. D。A项的10岁的小孩文中没有明确指出,B项文中说的是小乌鸦爱互相追逐,不是所有的乌鸦,C项30种叫法表达的是不同的意思。 4. C。文章的主旨是介绍乌鸦的情况。 D4: 1. B。C、D项都是错误的,A项不全面。Al酗酒既是因为儿子因自己的疏忽而死,也因为妻子离开他,家庭破碎。 2. C。reflect深思。 3. A。作者以为一个酒鬼的儿子可能会很糟糕。 4. C。文章的主旨是父亲虽然是个酒鬼,但对儿子的爱却没有打折。 D5: 1. be expected to 2. no accident 3. hold (think of) …as highly as… 4. wash away 5. hold up 1. He is tired of being expected always to top the class. 2. It is no accident that he passed the exam. How hard he works! 3. He holds family as highly as his career. 4. Nothing can ever wash away my guilt over the accident. 5. The nurse came in to see how I was holding up. 听力原文:Dialogue 1 M: Can I help you? W: I’m looking for a brown jacket for my daughter. Dialogue 2 M: Are you ready to go shopping? W: Just a few minutes. I need to make a list of things that we need. Dialogue 3 M: Hi, Susan. Have you received the PSP you bought online? W: Yes. It should have arrived on Monday, but it took two days longer. Dialogue 4 M: Good afternoon. What can I do for you, madam? W: I’d like a sweater for myself. M: Which sweater would you like, the woolen one or the cotton one? W: I like the cotton one. M: Which color do you like, blue or red? W: I prefer blue, but this blue is too dark. M: What size do you want? W: Eh, size L is a little large, so I will take a smaller one. How much is it? M: The original price is 198 yuan. And now it’s 50% off. W: Ok. I’ll take it. Dialogue 5 W: So many books here. Which one do you think Kate would like? M: No idea. How about Tasty Fish? It's fifteen pounds and it's got so many color pictures in it. W: So has the book Something Fishy. It's also got many instructions for cooking. M: It seems to be quite traditional. How about World Wide Fish? W: Oh, it looks more like a reference book than a cookbook. A lot of reading, and not many pictures. M: It's interesting, though, the way it's organized fish by fish. W: That's true. How much is it? M: Twelve pounds. W: And one I picked up first? M: Something Fishy? Oh, here it is. That's seventeen pounds. W: Hmm… Well, this one has a nice combination of pictures and instructions. Anyway, we can't spend all day here. I'm going to take this. Monologue Most shops in Britain open at 9 o’clock am and close at 5 or 5:30 in the afternoon. Small shops usually close an hour after lunchtime or one or two days a week usually Thursday or Friday. Some large food shops stay open until about 8 o’clock in the evening. Nearly all shops are open in the morning and sell candies and cigarettes as well. But there are many things that cannot be sold on Sundays.

306 评论(10)

食遍金陵

首先打开网页链接21世纪英文的官网,然后在右上角用报专区中按你所属的年级选择中学或小学,然后在打开的页面的右边的公告一栏可以看到各期的答案。

《21世纪报》是1996年中国日报主办发行的报纸。2002年9月推出,《21世纪报》与中央教育科学研究所合作,开始承担教育部全国教育科学“十五”规划课题的子课题“英语报刊阅读辅助教学新模式的研究”的任务。为了使此课题能更快更好地运用到英语教学实践中,《21世纪报》在全国范围内与地方教育行政和教学研究部门密切合作,建立了近100所英语报刊阅读实验学校,做为课题的实验基地,进行教学模式的研究,以便于交流推广,促进我国基础英语教学的改革和发展,探索英语报刊教学的规律,以填补目前中学英语教学研究在这一领域的空白。这些英语报刊阅读实验学校可以带动更多的老师利用我报开发教学资源,给学生提供更加贴近生活、贴近时代的时事读物,同时为报纸搭建了与读者沟通联系的桥梁,加强了报纸的教学功能,使编辑部门能够深入了解师生的需要,不断地提高报纸质量。

232 评论(9)

相关问答