• 回答数

    7

  • 浏览数

    335

WaimanTong
首页 > 英语培训 > 六级答案沪江英语

7个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

enjoyduola

已采纳

2009年12月英语六级考试完整版答案,题号从1到86。以下是具体内容,供参考:1. B (benefits …) 2. C (more businesses) 3. B (improved …) 4. B (they look for)5. A (offering …) 6. D (support …) 7. B (keep …)8. home life9. productive10. improve productivity11. A They prefer to carry cash when traveling abroad.12. C Rod was eliminated in the selection process.13. A The concert is very impressive.14. B They have known each other since their schooldays.15. C Stop for the night.16. A Survey results.17. D He would rather the woman didn't buy the blouse.18. C The notice may not be reliable.19. D A manager at a computer store.20. A h�k�9�1来綘諆�0�4�5�9�4�5 http://bulo.hjenglish.com/goal.htm�0�8版权所有沪江网�4�5�5�9�0�4諆綘来�9�1�kandling customer complaints.21. C She wants to be with her husband.22. D Early next month.23. B It will be a major economic power by the mid-21st century.24. D The huge gap between the haves and have-nots.25. C They attach great importance to education.26. A She engaged in field research on environmental pollution.27. A The job restricted her from revealing her findings.28. B Many toxic sites in America have been cleaned up.29. D Her ability to communicate through public speaking.31.B32.C33.B34.A35.C36. derived 37. immense 38. convenient 39. accuracy40. largely 41. instant 42. recalls 43. texture44. This means that any thought about a certain subject will bring up some memory that is related to it45. Associations do not have to be logical they just have to make a link46. If you remember the shape of Italy it is because you have been told sometime that Italy is sh46. If you remember the shape of Italy it is because you have been told sometime that Italy is shaped like a boot47. a driver’s attention48. equivalent in difficulty to driving49. more time50. more complicated task51. punishment52. D) the shrinking primary care resources53. C) the more doctors taking care of a patient, the better54. A) see more patients at the expense of quality55. B) The current system works against primary care.56. D) Bridge the salary gap between specialists �0�9�1�3珠�0�4�4�3冱�2�8� http://cet.hjenglish.com�0�8版权所有沪江网��2�8冱�4�3�0�4珠�1�3�0�9and primary care physicians.57. B) The air quality around Berkeley’s school campuses is poor.58. B) Widespread panic59. A) They didn’t know who to believe.60. B) Attention should be paid to toxic chemical exposure61. A) the uncertain62 B) launching 63 D) brands 64 B) condemn 65 A) in 66 C) industry67 B) exclude 68 D) including 69 C) unnecessary 70 C) to 71 B) incentives72 C) strategic 73 A) spokesman 74 D) underway 75 B) responsibility 76 B) on77 C) minimize 78 C) so 79 C) individual 80 A) despite 81 D) tackle82. It depends on how often you wear it83. a challenge to many traditional concepts84. could have attended the meeting in person (by himself)85. a balance diet is essential to health86. regretted as I felt

六级答案沪江英语

145 评论(14)

晓云1123

你确定是09年?

158 评论(11)

无双天帝

AB卷通用: 1:Victorious 2:she could go3:Racist4:whites’5:The6:people7:racialA卷:直接找选项 B卷:1-7:BBCBACC AB通用8:people’s views on women 9:race ideas10:stereotypes AB卷通用 47:a higher grade 48:Select the method of grading 49, Completing the course work 50, Efforts and accompliment 51, His/her teacher A卷52-56 DBABD 57-61, DCABA 62-81 ADDAD ACCBB BCDCA CDADB 82、Their only son has never thought 83、take account for the results from your decision 84、can he break the promise of paying money off. 85、not be indulged in the computer games. 86、never considered to go about doing as a salesman 87、in pursuit of profit 88、only to find he had gone abroad tow days before 89、should a chhild be deprived of the right to be educated 90、to promote friendship with the third-world countries 91、the poole would not fall onto the ground

109 评论(10)

dragonyanyan

外语下载中心 这个上面英语资料非常全面都是免费下载的^_^望采纳~~~

173 评论(8)

纳兰依若

天下在线口语,多恩加英语,意格英语是不错.好.的,介位相对来说还是比较便宜的,因为每天跟外教一对一口语对练,口语提高短期效果非常明显。Part ⅠWritingMy View on University RankingIn recent years, all kinds of University Ranking Lists can be found on some educational websites, or newspapers. The ranking standards also vary. These lists have great influence on students. They are even becoming the only scale to evaluate the colleges and universities.People hold different views toward ts phenomenon. Some believe that these lists help the students a lot, especially for those who will choose their university. Wle some other protest vigorously. In their points, the list is really ridiculous and harmful. In my view, the university ranking may have its own reference values, but its disadvantages overweigh its values.For those university-students-to-be, they are supposed to choose the school according to s or her own situation, but not the so-called Ranking List. What’s more, how about the university students? How do they feel about themselves when they see the ranking? The list may become some intangible shackles for them if their own school ranks poorly.In a nutshell, there is no easy method to rank these universities, but the Ranking, only helps students ignore the essentials, namely, their ninety-nine percent perspiration.此次六级作文的自由度很大,看似给出了提纲,实际上具体的观点全靠个人发挥。第一段需要点明大学排名这个现象,第二段需要铺陈不同人的观点,第三段要陈述自己的观点。大学排名这个题目,实际上涉及到了对了大学的理解,对于大学排名标准的理解,以及对于大学排名的目的的理解。而这件事更加离不开中国具体的国情,新中国0年代人至今受教育的情况,0后择校的情况,目前大学的情况,考生发挥的空间可以纵横数十年的教育史,并且可以深入探讨教育的本质。当然,对于大多数考生来说,凑满10个字万岁!那么,模板又可以派上用场了。模板一1.Different people have different views on——. Some people perfer,——. Others tend to, ——.As to me, I agree with to ——(1)开门见山直入主体,表明对某事人们的不同看法。()表明一部分人的看法。()另一部分的看法。()作者的看法我们这里放出来的这篇文章,语言流畅,观点清晰,多处表述有闪光点。Reading Comprehension(Skimming and Scanning)1.A not be sustained in the long term解析:关键字1对应第一段第三行,题干中unsustainable即选项A中sustained的反义表达方式。选择A。.B Intergenerational conflicts will intensify.解析:从书名定位到原文第二段,heading for the rock, the cleaner, 都暗示了两代人之间的问题,最后的warfare则一目了然地指出了该。.D politicians are afraid of losing votes in the next election解析:首先需要理解题目意图,即为何养老机制改革迟迟不能进行,然后定位到文章第四段,其实只要从段落中politician这一关键字就能选定D选项。.A allow people to work longer解析:从题干中the most effective method找到第五段第三句原话,直接选择A选项。.D younger workers are readily available解析:题目中employer为关键字,找到第六段,该段看似没有直接提到为什么雇主不愿意雇佣old workers,但从其不断分析新涌现出来的劳动力替代者,可以总结的出D选项,即年轻劳动力的供给已足以满足企业需求。.B large numbers of immigrants from overseas解析:这道题间接考察了学生变换思维的能力,Japan在文中一时难以找到,但其所代表的发达国家群体developed countries却出现在了第七段,而该段恰恰揭示了发达国家靠移民劳动力寻求养老机制危机一时的缓解的举措。.B They find it hard to balance career and family.解析:compromise关键字找到第九段,关键字出现的句子前一句就是B选项。.be innovative and take risks than younger ones解析:题目中old societies关键字对应到倒数第六段第三行,题目中的less inclined正好与原文中的more strongly disinclined形成对照,所以答案只需摘录之后的原文即可,即take risks than younger ones..mostly have families解析:题目中关键字intergenerational warfare对应到原文倒数第五段。第二句直接对第一句做出了解释,摘录即可。10.military service解析:要理解题目中less willing to 的含义,即不情愿,这样定位到倒数第三段第一句的reluctant, commit sth. to sth. ,空内需要填写名词,参照原文,即military service.

341 评论(10)

不想吃成胖嘟嘟

There is a growing tendency nowadays for parents to send their children to register and attend a great variety of arts courses, such as dancing, calligraphy and musical instruments training, etc. The attitudes of people towards this phenomenon vary from person to person. Some people maintain that these extra curriculums are of great necessity and benefits to students. According to a recent survey on pre-school intelligence level, the respondents who take part in out-class courses tend to perform better than those who haven’t. Moreover, the former can have an all-round development by acquiring knowledge and skills which are not taught in their schools. On the contrary, others argue that these courses would bring about heavy burdens to students and thus oppose to this practice. They worry about that students might not have adequate time to take rest and reflect on what they have learned in school. As a university student, I have ever participated in some arts courses, such as singing and painting classes and they proved to be helpful for my hobby development. Therefore, as far as I’m concerned, taking some extra curriculum courses properly is meaningful to students’ development in the long-term. No.11 A They prefer to carry cash when traveling abroad. No.12 D He had long dream of the dean’s position. No.13 A The concert is very impressive. No.14 B They have known each other since their schooldays. No.15 D Stop for the night. No.16 A Survey result. No.17 D He would rather the woman didn’t buy the blouse. No.18 C The notice may not be reliable. No.19 D A manager at a computer store. No.20 A Handling customer complains. No.21 C She wants to be with her husband. No.22 D Early next month. No.23 B It will be a major economic power by the mid-21st century. No.24 D The huge gap between the haves and have-nots. No.25 C They attach great importance to education. No.26 A She engaged in field research on environmental pollution. No.27 A The job restricted her from revealing her findings. No.28 B Many toxic sites in America have been cleaned up. No.29 D Her ability to communicate through public speaking. No.30 D The accelerated pace of globalization. No.31 B Gain a deep understanding of their own culture. No.32 C The labor market is getting globalized. No.33 B Brown haired women are rated as more capable. No.34 A They are shrewd and dishonest. No.35 C They hinder our perception of individual differences. No.36 derived No.37 immense No.38 convenient No.39 accuracy No.40 largely No.41 instinct No.42 recalls No.43 texture No.44 This means that any thought about a certain subject will often bring up more memories that are related to it. No.45 The associations do not have to be logical. They just have to make a good link. No.46 If you remember the shape of Italy, it is because you have been told at sometime that Italy is shaped like a boot. 36. derived 37. immense 38. convenient 39. accuracy 40. largely 41. instant 42. recalls 43. texture 44. This means that any thought about a certain subject will bring up some memory that is related to it 45. Associations do not have to be logical they just have to make a link 46. If you remember the shape of Italy it is because you have been told sometime that Italy is shaped like a boot 本文是2009年12月英语六级快速阅读部分的答案,题号从1到10。以下是具体内容:1. B (benefits …) 2. C (more businesses) 3. B (improved …) 4. B (they look for)5. A (offering …) 6. D (support …) 7. B (keep …)8. home life9. productive10. improve productivity 本文是由恩波教育携手沪江提供的2009年12月英语完型填空部分的答案,题号从62到81。以下是具体内容:62 B) launching 63 D) brands 64 B) condemn 65 A) in 66 C) industry 67 B) exclude 68 D) including 69 C) unnecessary 70 C) to 71 B) incentives 72 C) strategic 73 A) spokesman 74 D)underway 75 B) responsibility 76 B) on 77 C) minimize 78 C) so 79 C) individual 80 A) despite 81 D) tackle本文是2009年12月英语六级翻译部分的答案,题号从36到46。以下是具体内容: 82. It depends on how often you wear it 83. a challenge to many traditional concepts 84. could have attended the meeting in person (by himself) 85. a balance diet is essential to health 86. regretted as I felt

197 评论(15)

起舞徘徊风露下

1-7 CADBADC8. our views of women9. political sentiment10. stereotypes11-15 BDCAD16-18 ADB19-21 CBD22-25 ABCB26-29 ADCD30-32 AAC33-35 BCBSection C 36. intelligent 37. foundations 38. romantic 39. reflects 40. profound 41. dramatically 42. deprived 43. hindered 44. research shows that communicating with others promotes health, whereas social isolation is linked to stress, disease, and early death. 45. A group of researchers reveal scores of studies that trace the relationship between health and interaction with others. 46. loneliness harms the immune system, making us more vulnerable to a range of miner and major illnesses.阅读 Section A 47 a grade above 94/ a higher grade 48 select the method of grading 49 improving 50 effort and accomplishment 51 discuss his concernPassage 1 52 A) More young voters are going to the polls than before. 53 C) Whether young people will continue to support Obama’s policy. 54 D) Their lives in relation to Obama’s presidency. 55 A) Their utilization of the Internet. 56 C) They are indifferent to politics. Passage 2 57 C) America is now the only developed country without the policy. 58 A) The opposition from business circles. 59 B) Good parenting benefits society. 60 A) They fail to provide enough support for parents. 61 D) 完型填空 62.D findings 63.B attribute 64.C with 65.A related 66.D shrinking 67.B published 68.C to 69.B simply 70.B vital71.C too 72.B benefits 73.C outside 74.A Exposure 75.C less 76.D analysis 77.D necessarily 78.D approved 79.A always 80.B advantage 81.D grateful 翻译答案: 82. Their only son has never thought 83. weigh your decision against its possible consequences. 84. would he break/breach his promise/commitment to pay back the money. 85. should not be addicted to computer games. / should not indulge themselves in computer games / should not abandon themselves to computer games. 86. never considered working as a salesman.

332 评论(9)

相关问答