• 回答数

    2

  • 浏览数

    96

Jacksperoll
首页 > 英语培训 > 英语最新六级答案

2个回答 默认排序
  • 默认排序
  • 按时间排序

吃货kumiko

已采纳

英语六级翻译原文及答案

英语六级翻译对于很多人来说都是难点,为了帮助大家备考英语六级翻译,我整理了一些原文及参考答案,希望能帮到大家!

随着中国经济的蓬勃发展,学汉语的人数迅速增加,使汉语成了世界上人们最爱学的语言之一。近年来,中国大学在国际上的排名也有了明显的提高。由于中国教育的巨大进步,中国成为最受海外学生欢迎的留学目的地之一就不足为奇了。2015年,近四十万国际学生蜂拥来到中国学习。他们学习的科目已不再限于中国语言和文化,而包括科学与工程。在全球教育市场上,美国和英国仍占主导地位,但中国正在迅速赶上。

参考译文:

As China’s economy booms, there is a dramatic increase in the number of people learning Chinese, which makes it become one of the most popular languages. In recent years, international ranks of Chinese universities have apparently boosted. Owing to the progress of Chinese education, it is not odd that China has become one of the most favorite destinations for oversea students studying abroad. In 2015, around four hundred thousand international students piled into China to study. What they learn is no more limited to the subjects of Chinese and Chinese culture, they also learn science and engineering. In the global education market, America and Britain still play dominant roles, while China is catching up.

农业是中国的一个重要产业,从业者超过3亿。中国农业产量全球第一,主要生产水稻、小麦和豆类。虽然中国的.农业用地仅占世界的百分之十,但为世界百分之二十的人提供了粮食。

中国7700年开始种植水稻。早在使用机械和化肥之前,勤劳和富有创造性的中国农民就已经采用各种各样的方法来增加农作物产量。中国农业最近的发展是推进有机农业。

有机农业可以同时服务于多种目的,包括食品安全,大众健康和可持续发展。

参考译文:

Agriculture is one of the most important industries in China which embraces more than 300 million workers. China ‘s agriculture output ranks the first all over the word, and it mainly produce rice, wheat and beans. China provides 20 percent of the world food, though its agriculture land only accounts for 10% of the world’s total.China’s history of planting rice dates back as early as 7700 B.C. Long before the use of machinery and fertilizers, industrious and creative farmers had already used different kinds of methods to increase crop yields. The latest trend of the agriculture development in China is to promote organic agriculture. And the organic agriculture can serve a variety of purposes, which including food safety, public health and sustainable development.

深圳是中国改革开放以来的第一个经济特区,是中国改革开放的窗口,已发展为具有一定影响力的国际化城市。它也是南方重要的髙新技术研发和制造基地。深圳有辽阔的海域连接南海和太平洋。深圳毗邻香港,而且是中国最繁忙的集装箱港口 (container port)之一。世界之窗是深圳的一个大型旅游景区。这里有世界上许多著名景观的复制品,如埃及的金塔、意大利的比萨斜塔(Leaning Tower of Pisa)、北美的尼亚加拉瀑布(Niagara Falls)等。

参考译文:

Shenzhen , the first special economic zone in China since the reform and opening-up policy, also the window of Chinese reform and opening-up policy, has developed into an international city with great influence, which is also the significant base of high-tech research and development in South China. The long coastline of Shenzhen serves as a bridge between the South China See and the Pacific. And adjacent to Hong Kong, Shenzhen is one of the busiest container ports in the world. Shenzhen Window of the World is a large-scale tourist attraction , in which there are a large number of imitations of world-famous sights, such as the Pyramid in Egypt, Leaning Tower of Pisa in Italy and Niagara Falls in North America.

随着生活水平的提高,度假在中国人生活中的作用越来越重要。过去,中国人的时间主要花在谋生上,很少有机会外出旅行。然而,近年来中国旅游业发展迅速。经济的繁荣和富裕中产阶级的出现,引发了一个前所未有的旅游热潮。中国人不仅在国内旅游,出国旅游也越来越普遍。2016年国庆节假日期间,旅游消费总计超过4000亿元。据世界贸易组织估计,2020年中国将成为世界上最大的旅游国,在未来几年里将成为处境旅游支出增长最快的国家。

参考译文:

With the improvement of living standards, vacation is playing an increasingly important role in Chinese people’s life. In the past, Chinese people mainly spent their time on earning a living and seldom did they have the opportunities to travel abroad. However, the recent years has witnessed a fast development of China’s tourism industry. The boom of economy and emergence of the affluent middle class, has triggered an unprecedented tourism boom. Chinese people are not only traveling within China, but traveling abroad is also becoming more and more popular. During the National Day holiday of 2016, the consumption of tourism adds up to more than 400 billion. According to the estimate of the WTO, China will become the country with the largest tourism industry in the world in 2020, and it will become the country with the fastest consumption increase in traveling abroad in the next few years.

英语最新六级答案

240 评论(9)

蓝色天机

看书不能信仰而无思考,要大胆地提出问题,勤于摘录资料,分析资料,找出其中的相互关系,是做学问的一种 方法 ,下面给大家带来一些关于2019六级阅读原文及参考答案,希望对大家有所帮助。

阅读篇一

Questions 46 to 50 are based on the following passage

Professor Stephen Hawking has warned that the creation of powerful artificial intelligence (AI) will be “either the best, or the worst thing, ever to happen to humanity”, and praised the creation of an academic institute dedicated to researching the future of intelligence as “crucial to the future of our civilization and our species.”

Hawking was speaking at the opening of the Leverhulme Centre for the Future of Intelligence (LCFI) at Cambridge University, a multi-disciplinary institute that will attempt to tackle some of the open-ended questions raised by the rapid pace of development in AI research. “We spend a great deal of time studying history,” Hawking said, “which, let’s face it, is mostly the history of stupidity. So it’s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence.”

While the world-renowned physicist has often been cautious about AI, raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence with a will of its own, he was also quick to highlight the positives that AI research can bring. “The potential benefits of creating intelligence are huge,” he said. “We cannot predict what we might achieve when our own minds are amplified by AI. Perhaps with the tools of this new technological revolution, we will be able to undo some of the damage done to the natural world by the last one – industrialization. And surely we will aim to finally eradicate disease and poverty. And every aspect of our lives will be transformed. In short, success in creating AI could be the biggest event in the history of our civilization.”

Huw Price, the centre’s academic director and the Bertrand Russell professor of philosophy at Cambridge University, where Hawking is also an academic, said that the centre came about partially as a result of the university’s Centre for Existential Risk. That institute examined a wider range of potential problems or humanity, while the LCFI has a narrow focus.

AI pioneer Margaret Boden, professor of cognitive science at the University of Sussex, praised the progress of such discussions. As recently as 2009, she said, the topic wasn’t taken seriously, even among AI researchers. “AI is hugely exciting,” she said, “but it has limitations, which present grace dangers given uncritical use.”

The academic community is not alone in warning about the potential dangers of AI as well as the potential benefits. A number of pioneers from the technology industry, most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity.

46. What did Stephen Hawking think of artificial intelligence?

A) It would be vital to the progress of human civilization.

B) It might be a blessing or a disaster in the making.

C) It might present challenges as well as opportunities.

D) It would be a significant expansion of human intelligence.

46. B. It might be a blessing or a disaster in the making.

【定位】根据题干Stephen Hawking think of artificial intelligence定位到第一段第一句

【解析】“either the best, or the worst thing…”,要么是最好的,要么是最坏的,与选项B对应。选项A不是本文主旨所在。选项C偷换逻辑,文中是说人工智能可能有益也可能有害,不是在说机遇与挑战并存。选项D在原文并未直接提及,也与主旨无关。

47. What did Hawking say about the creation of the LCFI?

A) It would accelerate the process of AI research.

B) It would mark a step forward in the AI industry.

C) It was extremely important to the destiny of humankind.

D) It was an achievement of multi-disciplinary collaboration.

47. C. It was extremely important to the destiny of humankind.

【定位】根据关键词the creation of the LCFI定位到第一段第二句

【解析】“crucial to the future of our civilization and our species” 对我们文明和我们物种的未来至关重要,与选项C对应。本题较为简单,选项A、选项B与选项D均没有在原文中提及,而且 文章 是在说LEFI的重要性。

48. What did Hawking say was a welcome change in AI research?

A) The shift of research focus from the past to the future.

B) The shift of research from theory to implementation.

C) The greater emphasis on the negative impact of AI.

D) The increasing awareness of mankind’s past stupidity.

48. A. The shift of research focus from the past to the future.

【定位】根据关键词a welcome change定位到第二段末尾句

【解析】it’s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence. 人们研究的是智慧的未来,这是一个令人欢迎的变化。根据前文的We spend a great deal of time studying history…is mostly the history of stupidity可知,我们花了很多时间研究愚蠢的历史,可以选出选项A。选项B与选项C在原文没有提及。选项D偏离了重点,题干是在问令人欢迎的变化是什么,对应原文“从研究历史到研究未来的转换”。

49. What concerns did Hawking raise about AI?

A) It may exceed human intelligence sooner or later.

B) It may ultimately over-amplify the human mind.

C) Super-intelligence may cause its own destruction.

D) Super—intelligence may eventually ruin mankind.

49. D. Super—intelligence may eventually ruin mankind.

【定位】根据题干concerns和Hawking raise about AI定位到原文第三段第一句

【解析】…raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence…:如果人类有自己的意愿创造出一种超级智能,那么人类可能是自身毁灭的建筑师。对应选项D。选项A与选项B没有在原文提及。选项D与选项C的差异在于,选项D是说人工智能毁灭人类,选项C是说人工智能毁灭人工智能自身。这是题目陷阱——原文中的its own destruction,its指代前文的humanity人类。

50. What do we learn about some entrepreneurs from the technology industry?

A) They are much influenced by the academic community.

B) They are most likely to benefit from AI development.

C) They share the same concerns about AI as academic.

D) They believe they can keep AI under human control.

50. C. They share the same concerns about AI as academic.

【定位】根据关键词some entrepreneurs定位到原文最后一段第二句

【解析】most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity. 最著名的企业家埃隆·马斯克,也表达了他们对超级智能人工智能可能对人类造成的损害的担忧。这种担忧正是前文的学术界表达的。所以选项C为正确答案。选项A、选项B与选项D均没有在原文中提及。

阅读篇二:

Question 51 to 55 are based on the following passage.

The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action. What they sometimes lack is feedback from the people who they hope will use their products. So Brookdale, the country’s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their products and hear what the residents have to say.

That’s what brought Dayle Rodriguez, 28, all the way from England to the dining room of Brookdale South Bay in Torrance, California. Rodriguez is the community and marketing manager for a company called Sentab. The startup’s product, Sentab TV, enables older adults who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.

“It’s nothing new, it’s nothing too complicated and it’s natural because lots of people have TV remotes,” says Rodriguez.

But none of that is the topic of conversation in the Brookdale dining room. Instead, Rodriguez solicits residents’ advice on what he should get on his cheeseburger and how he should spend the afternoon. Playing cards was on the agenda, as well as learning to play mahjong( 麻将 ).

Rodriguez says it’s important that residents here don’t feel like he’s selling them something. “I’ve had more feedback in a passive approach,” he says. “Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,” all work better “than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I’m not selling them something – there’ll be more honest feedback from them.”

Rodriguez is just the seventh entrepreneur to move into one of Brookdale’s 1,100 senior living communities. Other new products in the program have included a kind of full-body blow dryer and specially designed clothing that allows people with disabilities to dress and undress themselves.

Mary Lou Busch, 93, agreed to try the Sentab system. She tells Rodriguez that it might be good for someone, but not for her.

“I have the computer and Face Time, which I talk with my family on,” she explains. She also has an iPad and a smartphone. “So I do pretty much everything I need to do.”

To be fair, if Rodriguez had wanted feedback from some more technophobic(害怕技术的) seniors, he might have ended up in the wrong Brookdale community. This one is located in the heart of Southern California’s aerospace corridor. Many residents have backgrounds in engineering, business and academic circles.

But Rodriguez says he’s still learning something important by moving into this Brookdale community: “People are more tech-proficient than we thought.”

And besides, where else would he learn to play mahjong?

51. What does the passage say about the startups?

A) They never lose time in upgrading products for seniors.

B) They want to have a share of the seniors’ goods market.

C) They invite seniors to their companies to try their products.

D) They try to profit from promoting digital products to seniors.

答案:B

【解析】

The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action.

原句中说专门为老年人定制产品市场在明年将创300亿美元的营业额,而startups初创公司也want in on the action想要从中分取一杯羹。选项,就是跟The market for products designed specifically for older adults could reach $30 billion by next year, and startups(初创公司)want in on the action.的同义替换。

52. Some entrepreneurs have been invited to Brookdale to .

A) have an interview with potential customers

B) conduct a survey of retirement communities

C) collect residents’ feedback on their products

D) show senior residents how to use IT products

答案:C

【解析】

So Brookdale, the country’s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their products and hear what the residents have to say.这里的题眼在于hear what the residents have to say,听听居民们对他们的产品怎么看,也就是选项C中的collect residents’ feedback。

53. What do we know about SentabTV?

A) It is a TV program catering to the interest of the elderly.

B) It is a digital TV which enjoys popularity among seniors.

C) It is a TV specially designed for seniors to view programs.

D) It is a communication system via TV instead of a computer.

答案:D

【解析】

The startup’s product, Sentab TV, enables older adults who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.

原文中提到SentabTV帮助不习惯用电脑的老年人,跟选项D中instead of a computer呼应。

54. What does Rodriguez say is important in promoting products?

A) Winning trust from prospective customers.

B) Knowing the likes and dislikes of customers.

C) Demonstrating their superiority on the spot.

D) Responding promptly to customer feedback.

答案:A

【解析】

Rodriguez says it’s important that residents here don’t feel like he’s selling them something. “I’ve had more feedback in a passive approach,” he says. “Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,” all work better “than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I’m not selling them something – there’ll be more honest feedback from them.”

原句中提到了When they get to know me and to trust me,重要在于能得到居民的了解与信任,对应选项A,获得潜在客户的信任。

55. What do we learn about the seniors in the Brookdale community?

A) Most of them are interested in using the Sentab.

B) They are quite at ease with high-tech products.

C) They have much in common with seniors elsewhere.

D) Most of them enjoy a longer life than average people.

答案:B

【解析】

But Rodriguez says he’s still learning something important by moving into this Brookdale community: “People are more tech-proficient than we thought.”这句话的最后半句提到,人们比我们想象中精通技术,B选项的quite at ease with指的是人们对高科技产品使用的得心应手,正好为同义替换。

2019六级阅读原文及参考答案相关文章:

★ 2019年6月英语六级大作文答案解析(3套全)

★ 2016英语六级仔细阅读真题及答案(卷一)

★ 英语六级阅读理解模拟练习附参考答案

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析

★ 剑桥雅思阅读6原文(test2)及答案解析

★ 英语六级阅读理解基础练习及答案详解

★ 英语六级长篇阅读匹配练习题附答案

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析4

★ 2019年6月大学英语六级阅读长难句解析5

★ 剑桥雅思阅读6原文(test1)答案精讲

188 评论(12)

相关问答